Bearlock 

BearLock – mechanische autoblokkade (versnellingsbaksloten)
 
Naast de bekende elektronische alarm-systemen ( SCM klasse 1 t/m 3) en voertuigvolgsystemen ( SCM klasse 4 & 5), kunnen wij uw voertuig ook voorzien van een puur mechanische blokkade; BearLock. (SCM klasse MP 03/voertuiggebonden)
 
Dit systeem is reeds vanaf de begin negentiger jaren zeer succesvol in Midden- en Oost- Europa. Vooral ook in landen waar enorm veel gestolen wordt, zoals in (Wit-)Rusland en Oekraïne. Dit succes werd vanaf oktober 2003 in de Benelux voorgezet.
 
Vooral verzekeraars van (dure) kampeerauto’s bevestigen dat BearLock werkelijk de oplossing tegen voertuigdiefstal is. De -in sommige categorieën- dramatische diefstalcijfers van campers, werden tot het nulpunt teruggebracht na verplichte installatie van BearLock.
 
Dit heeft er mede voor gezorgd dat ook de allerduurste voertuigen, waarvoor normaliter voertuigvolgsystemen verplicht gesteld worden, nu ook kunnen volstaan met enkel BearLock.
 
BearLock wordt volledig geïntegreerd ingebouwd, in harmonie met het interieur.
De installatie wordt dusdanig gedaan dat pogingen tot sabotage zinloos zijn.
De bediening is uiterst simpel, snel en comfortabel.
BearLock is puur mechanisch, dus storingen zijn uitgesloten. Onderhoudsvrij.
 
De auto wordt volkomen geblokkeerd in de achteruit-versnelling (handgesch.) of in de “P”-stand (automaat) Indien men te maken heeft met een automaat, waarvan de selectiehendel een elektronische functie heeft (“joystick”), dan wordt de stuuras geblokkeerd.
 
Dieven worden gewaarschuwd d.m.v. BearLock-raamstickers en mijden deze beveiligde auto’s. De praktijk heeft dit onomstotelijk bewezen.
Kortom, BearLock zorgt ervoor dat uw auto op de plek blijft staan !
 
Niet alleen voor kampeer- , maar juist ook voor personen- en bedrijfsauto’s ( busjes) is BearLock uitermate geschikt. Voor vrijwel elke gangbare auto is een BearLock beschikbaar.
(Ook voor sommige “classics”, zoals originele Fiat 500 en VW Transporters T1, T2 en T3)
 
Ook bepaalde categorieën die veel door diefstal geplaagd worden, zoals bijv. VW Golf, kunnen hiermee optimaal beschermd worden.
 
Bedrijfsbusjes zijn ook in toenemende mate een aantrekkelijke prooi voor dieven (gemiddeld worden 8-10 busjes per dag gestolen!) Niet alleen het verlies van de auto zelf, maar vooral
 ook de inhoud (gereedschappen/materialen) verstoort in ernstige mate de continuïteit van de bedrijfsvoering. Vaak is de inhoud van de bus nauwelijks of niet meeverzekerd.
 
Vanwege fiscale mogelijkheden voor bedrijven, vallen de uiteindelijke (netto) kosten voor het BearLock zeer laag uit.
 
Wij kunnen u uitgebreide informatie verschaffen over dit unieke beveiligingssysteem, welke als enige in de nieuwe SCM/VbV klasse MP 03 is gecertificeerd en geclassificeerd (goedgekeurd).
 
Kijkt u evt. ook op de site: www.bearlock.nl

 Zie hieronder hoe netjes het eruit ziet na montage in Mercedes Sprinter.